22 Haziran 2014 Pazar

MAKSİ ETEK

Merhabalar.Blogumu çok ihmal ettim bu aralar.Boş durmuyorum ama hiç bir şeyi tamamlayamadığım için paylaşmakta istemiyorum. Bir elbise, 2 etek , bir battaniye yarım kalanlardan bazıları.En kısa sürede bitiririm umarım.Dikiş makinam bozulunca elim ayağım kırılmış gibi oldum. Neyse ki eşim hemen yaptırdı. Kavuştum makinama. Kızım uzun makxi kenarları yırtmaçlı bir daha doğrusu iki etek istemişti. Bu birincisi, bugün giyince hemen fotoğrafladım tabi.Beline çift lastik geçirdim.Gayet basit bir etek oldu. Diğerininin de bir iki ufak işi kaldı.Hafta sonuna kadar elimdekilerin hepsini bitirmeyi düşünüyorum.

 


 

10 yorum:

  1. Çok şık ben böyle maksi etek yapmayı düşünüyorum. Ellerinize sağlık :)))

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel ve kolay. Ben de şifondan önü kisa arkası uzin etek dikmek istiyorum. Ama bu işlerde acemiyim. Böyle dikimleriniz ya da diger bloglarda varsa beni yönlendirirmisiniz? Bu ara da blogunuzu izlemeye aldım. Sizi de beklerim. Sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Teşekkürler Aynur Hanım.Evet gerçekten çok kolay. Bahsettiğiniz modelde bir etek düşünüyordum bende, kızım için.Haberleşip birlikte yaparız belki de.Bende sizi ziyaret edeceğim.

    YanıtlaSil
  4. Ebet kumaş arayişındayim. Aynı zamanda başlayalım. Çünki ben dikiş işlerinden pek fazla anlamıyorum. Ama kararlıyım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Önemli olan kararlı olmak zaten Blogunuzdan gördüğüm kadarıyla çok becerikli ve zevkli bir kişisiniz.Kumaşınızı alınca başlayalım dikmeye.Sevgiler.

      Sil
  5. Aynur Hanımcım1,5 boy kadar kumaş yeter dökümlü bir etek için bence. Diyelimki 90 cm. boyunda bir etek için, önü kısa olacağı için 90+45=135 cm. 140 cm. kumaş yetecektir.

    YanıtlaSil
  6. Ayy çok teşekkürler. Bu arada ayip olmazsa yaşınız kaç? Merak etdimde.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Neden ayıp olsun ki 40 yaşındayım Aynur Hanımcım.

      Sil